Vanaf zaterdag 3 april is Eye-Candy 28 te bezoeken bij Galerie Anita Ammerlaan. Tijdens deze bijzondere expositie is het werk van 9 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende kunstenaars zijn tot en met zondag 4 juli  te bewonderen:  Diana Nooten (schilderijen), Jac Brouwers (ruimtelijk werk), Bojan Gurbaj (schilderijen), Gita Kalishoek (schilderijen), Nancy Luijks (schilderijen), Angelique van den Hout (schilderijen), Tatiana Korchagina (schilderijen), Janneke Rottier (schilderijen) en Anita Ammerlaan (schilderijen).  Bovendien zijn er prachtige kunstwerken en meubels uit Marrakech – Marokko te bewonderen. De expositie biedt weer een mooie diversiteit met schilderijen in verschillende stijlen, ruimtelijk werk en meubels. De galerie is voorlopig te bezoeken op afspraak van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

Angelique van den Hout

 


Diana Nooten

 

Kunstwerken en Meubels uit Marrakech Marokko

 

Gita Kalishoek

 

Jac Brouwers

 

Bojan Gurbaj

 

Nancy Luijks

 

Anita Ammerlaan

 

Tatiana Korchagina

 

Janneke Rottier

 

Met het bijzondere werk van de 9 exposanten en de bijzondere items uit Marrakech, zijn wij er van overtuigd dat Eye-Candy 28 in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers. Tijdens deze expositie presenteren wij een collectie met een mooie diversiteit in onze 1150m2 grote galerie. In verband met de situatie omtrent het Coronavirus organiseren wij geen opening. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer.

 

Een afspraak maken om deze expositie te bezoeken, kan door een mail te sturen naar info@anitaammerlaan.com

Locatiegegevens:

Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39, Roosendaal

Graag tot ziens in onze galerie, vriendelijke groet,

Anita & Patrick