• UITNODIGING FEESTELIJKE OPENING EYE-CANDY 16

  24 juni 2017

  Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de feestelijke opening van de expositie EYE-CANDY 16 bij Galerie Anita Ammerlaan¸ Markt 39 in Roosendaal.

  Tijdens EYE-CANDY 16 presenteren wij het professionele werk van 9 bijzondere kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De expositie biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen en ruimtelijk werk.

  De opening vindt plaats op zondag 6 augustus van 13:30 tot 17:00.

   

  LIVE MUZIEK

  Professioneel gitarist Remko Willems zal samen met zijn zoon Valentijn zorgen voor een passende muzikale omlijsting tijdens de feestelijke opening. Remko is een zeer getalenteerde gitarist. Hij speelt met passie en een fenomenale techniek en beheerst vrijwel alle muziek stijlen , zowel op de akoestische als op de elektrische gitaar: Gipsy/Spaans, Latin, Jazz, Blues, Rock, Singer-Songwriter repertoire en ook Gipsy Jazz. Behalve muzikant is hij ook  gitaarbouwer en geeft hij les bij zijn eigen muziekschool ‘de Stemming’.

   

  Wijnproeverij

  Roosendaalse vinoloog en wijnhandelaar Corné Janssen zal tijdens de opening een wijnproeverij verzorgen. Hij is sinds 1998 actief op de wijnmarkt. Hij levert wijnen uit de meeste wijnlanden van de wereld en importeert zelf wijn uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren met een lage productie en een perfecte kwaliteit, wijnen die men niet in de supermarkt tegenkomt! Corné heeft een Pop Up winkel in Roosendaal, Dr. Brabersstraat 13 in het centrum van Roosendaal.

  Exposanten EYE-CANDY 16

  Wij presenteren het bijzondere werk van de volgende professionele kunstenaars:

  Ghislaine van Tongeren, Marian Timmer, Carmen Milhous, Gerard van Velzen, Juul Kortekaas, Jaap Reedijk, Mark Louisse, Caroline van der Weide en Anita Ammerlaan.

  Expositie EYE-CANDY 16 is tot en met 29 oktober te bezoeken, wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.
  De exacte agenda vindt u op: http://bit.ly/2ce7HPY  

  Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 6 augustus in onze galerie.

  Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

  Galerie Anita Ammerlaan
  Markt 39
  Roosendaal
  www.anitaammerlaan.com

  Lees meer >> | 1 Reactie | Reageer | 89 keer bekeken

 • Feestelijke opening Art Plaza Roosendaal

  27 mei 2017

  UITNODIGING FEESTELIJKE OPENING ART PLAZA ROOSENDAAL

  Sinds 11 mei is onze winkel aan de Dokter Brabersstraat 7 in Roosendaal geopend. Daar zijn wij ontzettend trots op. Daarom nodigen wij jullie graag uit om op zaterdag 3 juni de opening nog eens met ons te vieren. 

  Art Plaza Roosendaal is een samenwerking tussen Erika Stanley en Anita Ammerlaan, beiden beeldend kunstenaar. Wij bieden unieke kunst, reproducties, wanddecoratie, art gifts, kunstenaarsmaterialen en workshops.

  Op zaterdag 3 juni wordt Art Plaza Roosendaal officieel geopend. Tussen 14.00 en 16.00 uur organiseren we diverse kunstzinnige activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Zo geeft de nieuwe Roosendaalse stadsdichter Eric van Deelen een pakkende voordracht en wordt er een demonstratie zeefdrukken  gegeven door docent en illustrator Monique Proost-Thielen. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich vermaken met een junior-workshop. En uiteraard heffen we graag met jullie het glas op de opening van onze prachtige winkel!

  Volwassenen die na de opening zelf eens aan de slag willen met verf, kwast en spatel kunnen zich inschrijven voor diverse workshops. Tot ons aanbod behoren onder meer zeefdrukken, mixed media en schilderen met als thema's Als Van Gogh, Kleurrijke Koeien en Big Beautiful Women. Informeer gerust naar de data waarop de workshops worden gegeven.

  Hoewel we pas open zijn, is deze week ons assortiment aan kunstenaarsmaterialen al uitgebreid. We weten dat velen daar erg blij mee zijn aangezien wij het enige verkooppunt in Roosendaal zijn voor professionele kunstenaarsbenodigdheden. Je kunt bij ons onder andere terecht voor tubes Talens Amsterdam 120ml acrylverf, 500 ml. potten acrylverf, schildersdoeken, olieverf, aquarelverf, soft pastel, wateroplosbare krijt, reukloze terpentine en nog veel meer. 

  Ook ons assortiment aan originele kunst is uitgebreid. Zo is het prachtige keramiek van Marian Daems te zien en te koop, maar uiteraard ook het originele werk van Erika Stanley en Anita Ammerlaan.  Het aanbod aan reproducties en betaalbare art gifts wordt voortdurend aangevuld en uitgebreid; elke week is er wel iets nieuws te krijgen bij Art Plaza Roosendaal.

  Nog een extra reden om ons de komende weken te bezoeken: tot en met 11 juni geven wij korting op diverse producten en diensten waaronder de kunstenaarsmaterialen, reproducties, art gifts en workshops.

  De Openingstijden Art Plaza Roosendaal: Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00.

  Wij kijken er al naar uit om er samen met jullie een bijzondere opening van te maken!

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 397 keer bekeken

 • Onze nieuwe winkel Art Plaza Roosendaal is open!

  17 mei 2017

  Vanaf 12 mei zijn aan de Dokter Brabersstraat 7 de deuren geopend van Art Plaza Roosendaal. De ruime winkel is een ontdekkingsplaats voor wie op zoek is naar originele kunst, art gifts, kunstenaarsbenodigdheden en workshops voor volwassenen en kinderen. De winkel is van dinsdag t/m zaterdag open van 10:00 tot 17:00.

  Voor Art Plaza Roosendaal hebben ik en kunstenaar Erika Stanley de handen ineen geslagen. Wij willen Art Plaza Roosendaal tot het middelpunt van beeldende kunst maken voor het winkelend publiek. Ammerlaan: “Het maakt niet uit of je op zoek bent naar kleine of grote kunst en over welk budget je beschikt. Wij bieden voor iedereen iets, al vanaf een paar euro heb je iets heel moois in handen. Het gaat daarbij om zowel unieke werken als reproducties van Erika en mij, maar ook van andere kunstenaars. Bovendien bieden we een assortiment professionele verf (Talens Amsterdam) en toebehoren, dat nergens anders in Roosendaal verkrijgbaar is.”

  Art Plaza Roosendaal mikt nadrukkelijk niet alleen op kunstliefhebbers, zegt  Stanley: “Mensen die helemaal niets van kunst weten, maar op zoek zijn naar originele decoratie of een speciaal cadeautje zijn bij ons aan het goede adres. En natuurlijk kun je hier ook zelf aan slag samen met vrienden of familie. Wij verzorgen 'all inclusief' workshops waarvoor je geen enkele ervaring hoeft te hebben en waaraan elke deelnemer een zelfgemaakt kunstwerk overhoudt.”

  Een feestelijke opening staat gepland...

  Lees meer >> | 2 Reacties | Reageer | 163 keer bekeken

 • Feestelijke opening Eye-Candy 15 zondag 30 april

  8 april 2017

  Graag nodigen wij u uit om zondag 30 april aanwezig te zijn op de feestelijke opening van expositie EYE-CANDY 15 bij Galerie Anita Ammerlaan¸ Markt 39 in Roosendaal.

  Tijdens EYE-CANDY 15 presenteren wij het professionele werk van 8 bijzondere  kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De expositie biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen, houten sculpturen en wandobjecten van ‘muzikanten’ en keramiek.

  De opening vindt plaats op zondag 30 april van 13:30 tot 17:00.

   

  Mr. & Mrs. Honey(Petra en Sebas Honing) zullen zorgen voor een passende muzikale omlijsting tijdens de feestelijke opening. Het in Roosendaal wonend muzikaal echtpaar runt de muziekschool ‘A Different Tune’, waar Petra zangles geeft en Sebas gitaarles. Ook spelen ze samen in metalband ‘Equisa’. Hun liefde voor het steviger werk klinkt door in de akoestische muziek die ze als Mr. & Mrs. Honey spelen, welke het best te omschrijven is als dromerig, sfeervol, folky, poppy, met een vleugje jazz.

  Roosendaalse vinoloog en wijnhandelaar Corné Janssen zal tijdens de opening een wijnproeverij verzorgen. Hij is sinds 1998 actief op de wijnmarkt. Hij levert wijnen uit de meeste wijnlanden van de wereld en importeert zelf wijn uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren met een lage productie en een perfecte kwaliteit, wijnen die men niet in de supermarkt tegenkomt! Corné heeft een Pop Up winkel in Roosendaal, Dr. Brabersstraat 13 in het centrum van Roosendaal.
  www.wijnimportjanssen.nl  

   

  Wij presenteren het bijzondere werk van de volgende professionele kunstenaars:

  Ad Noorlander - schilderijen – www.noorlanderart.nl  
  Yvonne Jochemsschilderijen – www.yvonnejochems.com  
  John Striegelhouten beelden & wandobjecten(muzikanten)
  www.striegel-art.com  
  Hans Berkhout schilderijenwww.hansberkhout.nl  
  Annelies Deutekom keramiek www.anneliesdeutekom.nl   
  Marie-Josée Boerenkampschilderijenwww.mjboerenkamp.nl
  Janneke Rottier – schilderijen – www.jannekerottier.nl
  Anita Ammerlaan schilderijenwww.anitaammerlaan.com

   

  Expositie EYE-CANDY 15 is tot en met 23 juli te bezoeken, wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.
  De exacte agenda vindt u op: http://bit.ly/2ce7HPY  

  Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 30 april in onze galerie,

  Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

  Galerie Anita Ammerlaan
  Markt 39
  Roosendaal
  www.anitaammerlaan.com 

  Hans Berkhout

  Ad Noorlander

  Annelies Deutekom

  Janneke Rottier

  Yvonne Jochems

  John Striegel

  Marie-Josée Boerenkamp

  Anita Ammerlaan

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 926 keer bekeken

 • De Kleurrijke TulpenKunst Verjaardagskalender

  11 maart 2017

  We hebben het eerste weekend met lente-temperaturen en vanaf nu kan mijn Kleurrijke TulpenKunst Verjaardagskalender(A4 formaat) besteld worden via bol.com!

  Iedere maand een afbeelding van één van mijn kleurrijke tulpenschilderijen.
  Voor slechts €13,95 inclusief verzending binnen Nederland.
  Bestellen via Bol Com: http://bit.ly/zmT1zTX

  Hieronder is de gehele verjaardagskalender te bekijken:

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 103 keer bekeken

 • Foto's van de internationale expositie EYE-CANDY 14

  18 januari 2017


  Sculpturen Ton Kalishoek en schilderijen Anita Ammerlaan


  Stalen vogelhuizen Leo Gerritsen


  Fine-art foto's Amerikaanse Theresa Mueller


  Schilderijen Kitty Meijering


  Schilderijen Belgische Jozefien van Looy


  Stenen sculptuur Jos Out


  Glasobject Marjan Smit


  Wandobject Ivonne Bom


  Werk Nicole Kruimel-Rosselle


  Schilderijen Belgische Jozefien van Looy en houten sculpturen Nicole Kruimel-Rosselle


  Schilderij Belgische kunstenaar Walter Leclair


  Keramiek Marian Daems


  Schilderij Belgische kunstenaar Joseph Laureys
   

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 376 keer bekeken

 • Opening internationale expositie EYE-CANDY 14

  18 november 2016


  Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de feestelijke opening van de internationale expositie EYE-CANDY 14 bij Galerie Anita Ammerlaan¸Markt 39 in Roosendaal. Tijdens EYE-CANDY 14 presenteren wij het professionele werk van 13 bijzondere  kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De opening vindt plaats op zondag 29 januari van 13:30 tot 17:00. De Roosendaalse wethouder(o.a. van cultuur) Hans Verbraak zal om 14:30 de opening verrichten.

  Een YouTube-Impressie van wat er te zien zal zijn tijdens deze expositie: https://youtu.be/96ySmh5T1D8
   

  LIVE MUZIEK


  De muzikale omlijsting tijdens de opening zal worden verzorgt door professioneel gitarist Remko Willems. Remko is een zeer getalenteerde gitarist. Hij speelt met passie en een fenomenale techniek en beheerst vrijwel alle muziek stijlen , zowel op de akoestische als op de elektrische gitaar: Gipsy/Spaans, Latin, Jazz, Blues, Rock, Singer-Songwriter repertoire en ook Gipsy Jazz.

  Om de traditie van Django Reinhardt en zijn tijdgenoten te kunnen voortzetten, heeft Remko zich verdiept in de muzikale stijl die ook bekend staat als Hot Club de France. Hiervoor heeft hij zelfs tijd doorgebracht met zigeuners tijdens hun jaarlijkse bedevaart naar Saintes-Maries-de-la-Mer in de Camarque waar duizenden Roma elk jaar weer bij elkaar komen om hun beschermheilige te eren. Rond het kampvuur en in de woonwagens van deze zigeuners heeft Remko muziek gemaakt, o.a. met leden van beroemde en beruchte zigeunerfamilies en familieleden van de fameuze Manitas de Plata. Hiervan zijn televisie opnames gemaakt door de NCRV.

  Kortom, Muziek is zijn Leven. Dit is niet verwonderlijk, aangezien hij in een multicultureel milieu is opgegroeid in een traditie van muzikanten en beeldend kunstenaars. Remko begon met gitaarspelen toen hij 3 jaar oud was. Ondanks dat hij zich bekwaamd heeft in het bespelen van andere instrumenten, is zijn eerste liefde, de gitaar, toch zijn favoriete instrument gebleven. In zijn spel is hij altijd op zoek naar de improvisatie en met zijn verrassende melodielijnen en virtuositeit laat hij zijn gitaar zingen. Technisch en muzikaal is zijn niveau ongekend.

  www.gipsymusic.nl

   

  Wijnproeverij


  Roosendaalse vinoloog en wijnhandelaar Corné Janssen zal tijdens de opening een wijnproeverij verzorgen. Hij is sinds 1998 actief op de wijnmarkt. Hij levert wijnen uit de meeste wijnlanden van de wereld en importeert zelf wijn uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren met een lage productie en een perfecte kwaliteit, wijnen die men niet in de supermarkt tegenkomt! Corné heeft een Pop Up winkel in Roosendaal, Dr. Brabersstraat 13 in het centrum van Roosendaal. De winkel is open op donderdag van 13:00 tot 17:00 en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00.
  www.wijnimportjanssen.nl  


   

  Expositie EYE-CANDY 14

  Wij presenteren het bijzondere werk van de volgende 13 professionele kunstenaars:

  Theresa Mueller - Amerikaanse fotograaf die in Duitsland woont – www.1408photo.com
  Kitty Meijeringschilderijen – www.kittymeijering.nl
  Joseph Laureys (België) – schilderijen – www.hetstillepand.be
  Nicole Kruimel-Rosselle – combinatie 2D en 3D werk – www.nicolekruimel-ikebana.com
  Ivonne Bom – wandobjecten – www.ivonnebom.nl
  Walter Leclair (België) – schilderijen – www.walterleclairschilderijen.be
  Jozefien van Looy (België) – schilderijen -  www.schilderijenjozefienvanlooy.be
  Anita Ammerlaan – schilderijen – www.anitaammerlaan.com
  Ton Kalishoek  - sculpturenwww.tonkalishoek.com
  Jos Outsculpturenwww.outart.eu
  Marian Daemskeramiekwww.mariadaems.nl
  Marjan Smitglaskunstwww.marjansmit.nl
  Leo Gerritsensculpturenwww.leogerritsen.eu


   

  Expositie EYE-CANDY 14 is tot en met 16 april te bezoeken, wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.
  De exacte agenda vindt u op: http://bit.ly/2ce7HPY

  Op zondag 29 januari is het koopzondag en kunt u gratis parkeren in de parkeergarages in het centrum van Roosendaal. Op straat in het centrum dient wel betaald te worden!

  Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 29 januari in onze galerie,

  Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

  Galerie Anita Ammerlaan
  Markt 39
  Roosendaal


  TON KALISHOEK


  JOSEPH LAUREYS
  (BELGIË)


  IVONNE BOM


  JOS OUT


  KITTY MEIJERING


  JOZEFIEN VAN LOOY
  (BELGIË)


  WALTER LECLAIR(BELGIË)


  MARIAN DAEMS


  LEO GERRITSEN


  THERESA MUELLER(USA)


  MARJAN SMIT


  NICOLE KRUIMEL-ROSSELLE


  ANITA AMMERLAAN


   

   

   

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 1880 keer bekeken

 • De kleurrijke koeien verjaardagskalender nu te bestellen via Bol.com

  6 november 2016

  Een leuk nieuwtje!

  De kleurrijke koeienkunst A4 verjaardagskalender van mij is nu ook te koop via Bol.com
  Gemakkelijk en veilig bestellen via Bol.com kan via deze link: http://bit.ly/2eaNEoM

  In dit korte Youtube-filmpje komt de hele verjaardagskalender langs: https://youtu.be/h_Dj0ZUF7k4

  Voor slechts €13,95 verzonden binnen Nederland.

  Vriendelijke en creatieve groet,

  Anita Ammerlaan


   

   

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 595 keer bekeken

 • Drukbezochte opening bij Galerie Anita Ammerlaan

  20 oktober 2016

  Zondag 16 oktober was het bij Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in Roosendaal gezellig en druk tijdens de feestelijke opening van expositie EYE-CANDY 13. Rond de 300 aanwezigen genoten zichtbaar van de geëxposeerde professionele kunst, live muziek door Nina’s Kitchen en de wijnproeverij door Corné Janssen.

  Wethouder Hans Verbraak verrichte de officiële opening en sprak zijn waardering uit voor de hoge kwaliteit van de expositie.

  De initiatiefnemers, kunstenaar Anita Ammerlaan en haar man Patrick Roelofs, en ook de exposanten ontvingen veel bijzondere reacties van de aanwezige kunstliefhebbers. Ook de live muziek, verzorgt door Nina’s Kitchen, werd erg goed ontvangen en zorgde voor een lekker en ontspannen sfeertje.

  De tentoonstelling, op maar liefst 1150m2, biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen, keramiek, tekeningen, mixed media sculpturen, Ikebana kunstwerken en glasobjecten van professionele kwaliteit.

  De expositieruimte staat toe dat het werk van alle exposanten op een ruime en professionele manier tentoongesteld is. De genres en stijlen lopen ver uiteen, maar vormen samen een bijzonder geheel. De 21  kunstenaars presenteren zowel 3D-objecten als wandobjecten. De Eye-Candy 13 exposanten zijn: Jos Rijff, Fons Uytdehaag, Marina Cleiren, Marijke in den Bosch, Mathisse Arendsen, Agda de Jong, Gerard van Velzen, Lida Dijkstra-Pastoor, Adrienne Kusters, Brita Seifert, Hay Hermans, Anne-Riet Vugts, Monique van de Ven, Wil Oortman, Truus Verduyn, Rita Nagelkerke, Julia op den Brouw, Nicole Kruimel-Rosselle en Connie Fluijt, Eikou Sumura(Japan) en Anita Ammerlaan.

  Galerie Anita Ammerlaan is van vrijdag tot en met zondag gratis te bezoeken van 12:00 tot 17:00 en Eye-Candy 13 is tot en met 8 januari gratis te bezoeken.

  Anita Ammerlaan studeerde in 1999 af aan de Willem de Kooning Academie voor Schone Kunsten in Rotterdam en samen met haar echtgenoot houden zij zich fulltime bezig met kunst.

  Locatiegegevens:

  Galerie Anita Ammerlaan
  Markt 39, Roosendaal

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 607 keer bekeken

 • Uitnodiging feestelijke opening expositie EYE-CANDY 13 op zondag 16 oktober

  7 september 2016

  Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de feestelijke opening van expositie EYE-CANDY 13 bij Galerie Anita Ammerlaan in Roosendaal. Tijdens EYE-CANDY 13 presenteren wij het professionele werk van 12 kunstenaars op 1150m2 op een bijzondere locatie in het centrum van Roosendaal. De opening vindt plaats op zondag 16 oktober van 13:30 tot 17:00. De Roosendaalse wethouder(o.a. van cultuur) Hans Verbraak zal om 14:30 de opening verrichten.

  Een YouTube-Impressie van wat er te zien zal zijn: https://youtu.be/IH53jST1R7k

  LIVE MUZIEK
  De muzikale omlijsting tijdens de opening zal worden verzorgt door Nina’s Kitchen. Nina’s Kitchen bestond aanvankelijk uit het duo Nina van der Stouw en Peter Fischer dat optreedt vanuit het concept de muzikale keukendeur open te houden voor gastmuzikanten. Omdat het duo ook plannen heeft voor een band, ontstaat al snel het idee om contact te leggen met vaste musici. Inmiddels is Arjan van de Ree de drummer van Nina’s Kitchen. Hiermee treedt Nina’s Kitchen als band op, maar bestaat de mogelijkheid nog steeds voor andere muzikanten als gast een paar nummer mee te doen. Dit maakt dat Nina’s Kitchen steeds veelzijdig en verrassend klinkt.

  Nina’s Kitchen schrijft haar eigen muziek, maar speelt op haar eigen manier ook een divers repertoire van covers van bekende en minder bekende artiesten, recente klassiekers en de mooiste nummers uit de hitlijsten van nu. De stijl van Nina’s Kitchen is Americana met afgewisseld akoestisch gitaar en een wat zwaarder rockgeluid. Nina’s Kitchen serveert dit alles uit naar eigen smaak.

  Wijnproeverij
  Roosendaalse vinoloog en wijnhandelaar Corné Janssen zal tijdens de opening een wijnproeverij verzorgen. Hij is sinds 1998 actief op de wijnmarkt. Hij levert wijnen uit de meeste wijnlanden van de wereld en importeert zelf wijn uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren met een lage productie en een perfecte kwaliteit, wijnen die men niet in de supermarkt tegenkomt! Corné heeft een Pop Up winkel in Roosendaal, Dr. Brabersstraat 13 in het centrum van Roosendaal. De winkel is open op donderdag van 13:00 tot 17:00 en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00.
  www.wijnimportjanssen.nl  

  Expositie EYE-CANDY 13

  Wij presenteren het werk van de volgende 12 professionele kunstenaars: Agda de Jong, Marijke in den Bosch, Fons Uytdehaag, Lida Dijkstra-Pastoor, Mathisse Arendsen, Hay Hermans, Brita Seifert, Jos Rijff, Adrienne Kusters, Marina Cleiren, Gerard van Velzen en Anita Ammerlaan. Deze expositie is tot en met 8 januari te bezoeken, wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.

  Ook zijn er negen Sogetsu Ikebana kunstwerken, die deel uitmaakte van de grote Ikebana tentoonstelling bij ons, te zien tijdens deze bijzondere expositie.
  Behalve een groot werk van de bekende Japanse Ikebana kunstenaar Eikou Sumura zijn er werken te zien van de volgende Ikebana kunstenaars: Anne-Riet Vugts, Monique van de Ven, Wil Oortman, Truus Verduyn, Rita Nagelkerke, Julia op den Brouw en Connie Fluijt.

  Op zondag 16 oktober kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats ‘Emile van Loonpark’ op een paar honderd meter van onze locatie.

  Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 16 oktober in onze galerie,

  Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

  Galerie Anita Ammerlaan
  Markt 39
  Roosendaal
  www.anitaammerlaan.com   

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 212 keer bekeken

 • Meer blogs >>